Слон-лелека

Михайло Комаров
Колись давно і десь далеко
Жила собі одна лелека.
Було в лелеки леленя,
На зріст таке, як слоненя.

Одного разу слон-лелека
Пішов кудись дуже далеко.
Не знав куди і нащо теж.
Тож загубився він авжеж.

Пішов тоді до магазину,
Там купив карту та машину.
Доїхав швидко, без заторів.
І залишив авто на дворі.

А зміст у тому любі діти,
Що треба вам на двір ходити,
Гуляти, бігати і грати.
Та не далеко - біля хати.
Бо магазин не всюди є.