Лунный Свет

Андрей Никаноров
Блуждает лунный свет
За три-девять земель,
Чтоб кладбище облечь.

Читает эпитафии.Потом
Гнездо улыбкой ослепляет
Малышей совы.

"Moonlight on a Cemetery". R. Brautigan.

Moonlight drifts from over
A hundred thousand miles
To fall upon a cemetary.

It reads a hundred epitaphs
And then smiles at a nest of
Baby owls.