На лежанцi

Орехова Галина
Дрова тріщать та пахне олія.
Котик чекає сніданку.
Після морозу маю я мрію,
На теплу залізти лежанку.
Горіхи,насіння сушаться з краю,
Кицька стара вигріває кістки,
Я поруч з нею Шевченка читаю,
Вареники з сиром там їм залюбки.
Бабуся з онуками грає там в карти,
Дідусик лікує свій радикуліт,
Навіщо на ліки потрібні затрати,
Диво-лежанка це наш Айболіт.
Пам,ятник ставлю я тому генію,
Який нам придумав лежанку.
Щось рідне вдихаю на повні легені,
Та знову топлю її зранку.

30.11.210г.