Рання зима

Михайло Комаров
Дощ плює усім в обличчя,
Вітер в вухо щось кричить,
Переплутав хтось день з ніччю.
В небі вата шарудить.

Все вологе, лід довкола.
Словом ковзанка одна.
Від Майдану до Подолу
Простягається вона.