Хвороба кохання...

Елена Мазненко
...Темрява сон мій з"їдає...
...в серці неспокій та біль...
...вже не горить ...не палає...
...в ньому журба...заметіль...

Смуток...затьмарені очі...
...образ твій поряд завжди...
...ночі...без сну...темні ночі...
...як же від себе втекти...

Це не життя-це хвороба...
...хвороба кохання мого...
...мрії омріяні сплили...
...від серця мого до твого...

...Воно не почує...не зможе...
...в твоєму вже інше життя...
...в ньому...кохання...веселки...
...в моєму...лиш тихе биття...

Воно уповільнене смутком...
...в ньому згасає життя...
О, Боже, як щастя забути...
...в минуле нема вороття...