чин чинарем

Йййаг
оригинал тут:
http://www.stihi.ru/2010/06/12/5758

Кумкум далюк hу мале керосин
Лет ит би
Бимком hа-садин диглейну парус каруа
Шти ми hа-водка кцат ахар-ках техаби
Ше аф ахад ле музман ле ицпе ба ируа

Делет сгура вэ мафтеах зарук натхиль
Бимком hа-дегель садин hа-олям ба херем
Шти ми hа-водка кцат ахар-ках тенатки
Ше аф ахад лё идъа легалот ба зерем

Ше мекацер бейнейну ба соф имур
Аколь меарген садран шель тшука киреах
Зик-мишуга мадлик эт hа газ ба танур
Митнафнефим дгалим
вэ...
кумкум ротеах

21.05.2010

ивритский текст в первой рецензии ниже