Квачику-квачику, дай!

Женщина Золотая
Уже всі півні відспівали,
На ясен випала роса,
І перша золота оса
Тебе у ніс поцілувала -

Оце халепа! - Вийму жало...
А пам"ятаєш, як лежала,
Як німувала серед трав...
І встало щось.
І місяць встав.

І ніч блаженна, кольорова...
У стайні телиться корова -
Не спиться, бідолашній, їй...
Зі мною - ти.
(Наразі - мій).

...Загасла зірочки свіча,
Гудуть хрущі - бо їм гудиться,
І чорноока молодиця
З тобою бавиться в квача...

2007