Мальовничий й край

Лена Фортерина
В Донецькім мальовничім краї
Є місто, де веною в гаї
Співає пташка і весна
Така квітуча й чарівна,
Як не в одному іншім місті...
Вночі нам світить місяць ясний
І зірочки такі прекрасні,
Немов їх хтось намалював
та потім в небі розкидав,
Створивши всі оті сузір'я.
Тут найкрасивіша зоря
Ісонце тепле та ласкаве,
І барви всі такі ясраві-
Це наша,рідная земля!
І всі пшеничнії поля,
І ті луга,степи,ліса-
Усе це предків є земля,
І є в майбунім наша доля.
Ми будем берегти природу
І збережем красу ми,дійсно,
Ми збережемо нашу долю,
Ми збережемо наше місто!