Сагынасын, белэм сагынасын...

Динар Валиахметов
Сагынасын, белэм сагынасын,
Мине генэ котэ уйларын,
Уземнен дэ сагынулы ташкын,
Булып оча сина хыялым.

Еракларда калган гузэлемне,
hэр мизгелдэ мин дэ сагынам,
Йомам кузем, синен кузлэренэ,
Карыйм да мин, тагын онтылам.

Каhэр суккан, син еракта коннэр,
Бик озак hэм авыр утэлэр,
Сине кургэн минут, сэгатлэрем,
Сизелми дэ утеп китэлэр.

Котэм сине, шигем юк минеке,
Булачаксын диден барыбер,
Яратам дип эйткэн сузлэренне,
Ишетергэ иде тагын бер.

Сагынасын, белэм сагынасын,
Мин узем дэ шулай сагынам,
Яратасын, белэм яратасын,
Чонки мин дэ сине озелеп ......