Боюсь

Степаненко Василь
Боюсь,
Не обірвалася б
Вона:
Найтонша лінія моєї долі
На зламі обрію, брови, чи вуст…


Боюсь,
Не оборвалась бы
Она:
Тонкая самая линия моей судьбы
На сгибе горизонта, брови, или уст…