Где же ты?

Наталья Сурмина
Вдохновение: музыка замечательного автора
Сени Игоревского
http://www.realmusic.ru/songs/840947/

Где
моя красавица?
я
так жду тебя
ты
мне очень нравишься
я
люблю тебя

никогда
не забывай
моя красавица,
не забывай.
Никогда
не покидай,
не покидай меня
любовь моя.
Ты
сейчас далеко
я
так жду тебя
и
без тебя любимая
так
порой мне не легко.
Дождь
ручейками стекает по стёклам,
скажи
от тебя отказаться я мог ли?
Ты,
словно лучик в затмении,
какие
у тебя могут быть сомнения?

Поверь,с тобой
будем счастливы,
ведь я
очарован тобой
навсегда.
Без тебя
я грущу,
скажи мне где же ты,
моя любовь?

Иногда
я ловлю дождь ладонями,
и тогда
мне кажется,что это слёзы
мои.
И я
думаю,что не увижу тебя
никогда
Ночь
усыплет небо звёздами
а я всё жду тебя
Ты
унесла с собой моё сердце.
И я хочу знать
навсегда
мы расстаёмся с тобой
или нет?
Вернись,любимая...
Взгляд твой
мне расскажет об этом.

КЪДЕ СИ ТИ?
Превод: Радко Стоянов

Къде
си ти, красавице?
Аз
те тъй очаквам!
Ти
много ми се нравиш,
теб
обичам аз!
 
Никога
не забравяй,
моя красавице,
не забравяй!
Никога
не ме напущай
не ме напущай ти,
моя любов!
Ти
сега си далече,
аз те тъй желая
и
без теб, любима,
никак
не е лесно.
Дъждът
на ручеи се стича по стъклата,
кажи
от теб ще мога ли да се откажа?
Ти
си като лъч в тъмата,
какви
съмнения у тебе има?

Повярвай, с тебе
ний ще сме щастливи,
нали от тебе
аз съм очарован
завинаги?
Без тебе
аз тъгувам,
кажи ми где си ти,
моя любов?

Понякога
аз ловя дъжда със длани,
тогава
ми се струва, че това са
моите сълзи.
И аз
мисля, че не ще те видя
никога.
Нощта
застила небето със звезди,
а аз все очаквам теб.
Ти
отнесе моето сърце
и аз искам да зная
завинаги ли
ние ще се разделим
или не?
Върни се, любима…
Твоят поглед
ще ми разкаже за това.