Правда

Екатерина Пушкарева 2
Заплач Шевченко,заплач Вовчок
Неньку Україну піймали на гачок
Рвуть її зубами погані шакали
Гірше ніж бували,татарські навали.
Стогне рідна, спини гнуться
Цього чи хотіла?
Є у світі тая правда...
Невже нас забула?