***

Олеся Вильчур
Слова пусті...вона це відчувала.
Дивилася повз нього...очі-лід.
Зима давно листи їй надсилала:
Серед снігів десь загубився слід.

Вогонь всім дарував тепло навколо.
Наблизившись до нього,відступав.
Вона була знесилена та квола.
Хто перший гру колись цю розпочав?

Та розділилась навпіл карт колода.
Яка різниця хто є чий боржник.
Сезон дощів...то ж день у день негода.
Вогонь ще жеврів потім зовсім зник.