Нас обступили горы

Степаненко Василь
З-за обрію накочувались хмари,
Мов хвилі,
Й кам'яніли  на землі –
Над морем дощ,
Нас обступили гори.

Из-за горизонта накачувались тучи,
Как волны,
И каменели на земле –
Над морем дождь,
Нас обступили горы.