Fall Into Myself

Àííà Ôåðà
Î÷åíü êðèâåíüêî, ñ îøèáêàìè, íî äëÿ ìåíÿ âñå ìîå òâîð÷åñòâî äî 2006 ãîäà, ïðåäñòàâëÿåò îñîáåííóþ öåííîñòü. Íàèâíî, íåñêëàäíî, íî ýòî ÷àñòü ìîåé æèçíè, ìîåãî äåñòâà, ïîäðîñòêîâîãî âîçðàñòà.

I’m all alone into my world
My world is broken without you
But every night I dream about you
My life I gave to you

Don’t leave me
Don’t set me free
I strangle from the love
But without you
To live I’ll not be able
We’re part of each other
And my soul is dead
When I’ll lose you forever
The end

We’re single hearts
But you so far away
Come to me
Stop me falling asleep
Return me a force

Chorus
I’m bleeding again
I see you laugh
And I fall into myself

I’m all alone

Don’t set me free
I can’t leave
I’m  without you

 Chorus

Cold darkness into myself
As I fall


2002