Тим хто в iсторii лишився...

Алекспро
Їм будували п"ядестали -
Щоб вивести на ешафот.
Їх чоботом брудним топтали -
А потім з подивом дивитись в рот.

Їм готові були поклонятись -
Щоб повалити потім з ніг.
З них довго могли сміятись -
А потім їхніх шукали доріг...