Нежность...

Александр Себежанин
 
Нiжнiсть
Веточка Вишни


http://www.stihi.ru/2010/11/07/8298

Коли  кружля  вишнева  заметіль,
   Коли  сади цвітуть  рожево-білі,
   Слова, що просяться з душі - такі неcмілі,
   Коли   кружля  вишнева  заметіль.

   Коли   вночі   купаються  в  росі
   Шовкові  трави - в серці  Ніжність плаче.
   Як добре, що цього ніхто не бачить,
   А  тільки  трави,  скупані  в росі.


Когда  крУжит вишнёвая замять,
В бело-розовом цвете сад –
В душе робко и тихо звучат
Песни слов, когда крУжится замять.

Когда травы свой шёлк купают
В росах – нежностью сердце плачет…
Что ночные те слёзы значат –
Только росные травы знают!


© Александр Себежанин