Нойе дранг ОСТ Гал ц он

Дмитриев Александр 2
"Україні" - Ти ще летиш на зламанім крилі               
     (Л. Юферова)
Живе в нас хвьюрер і сьогодні,
І далі вічно буде жити,
Оскількі ми завжди знайдемо
Кого нам бити і гнобити

Нажаль жидів всіх розігнали,
Но ми від того не сумуєм -
Ми москалів візьмем на палі,
Нехай вони в нас не жирують!
               
                приспів:

На прадідівській ще багнет австрійській
Ми намотаємо всіх ворогів кишки!
Нехай живе в СС курінь наш Галіційській,
І, ми, його всі Січові Стрільці!

Ненавість є в нас, - будуть й вороги!
І буде нам кого ширяти тім багнетом.
Тож, Боже Галіційський поможи
ДІВОК ТЯГАТИ ПРАВОСЛАВНИХ ПО НАМЕТАХ!!!
               
                приспів: