Як пишуться вiршi?

Алекспро
Хтось запитав,колись:
"Як пишуться вірші?"
І відповів поет:
"То голос із глибин душі.

Він лине крізь пітьму
Буденних міркуваннь.
В ньому веселий сміх;
У ньому біль страждань.

За кожним словом
Власні почуття.
У кожному рядку
Подія із життя."