Хлопцi, що гарно спiвали, служили в батальонi Nахт

Дмитриев Александр 2
УкраЇнський патріот
З Бабиного Яру -
Він і досі ще живий,
Прийде незабаром...
   
Він на кручу ту зійде,
Спершись на сокирку,
Побратим йому налльє -
Шнапсу чі горілку:
*       
"Кулемет стояв... ось тут,
Там жидівок гнали.
Все вернеться, зачекай!
Буде, незабаром."

"Я вже помираю, синкі ви мої, -
Алеж, споминаю, як були ті дні...
Як в доброму гуморі... Всі в "Nахтігалі"
Служили ми хвьюреру. Маю медалю!"

"Від німців був старший,
Теж, хлоп був з села:
Жидівку повісить, - ото голова!-
Ногами ще дрига, сама ледь жива,
   Аж, поки їй кісень дроти перетнуть,
   То хлопів багато кабачки потруть...
Ми "КСЕНЮ ГУЦУЛКУ" співали тоді.
Як спомню, так плачу... - ЩАСЛИВІЇ ДНІ."