Anyone To Save Me

Карина Родионова
Once again to swim in silence…               
Never mind to understand               
What is wrong or what is science               
Where is better time to spend               
               
Disappointment, other feelings               
Take a chance to say goodbye               
Just my thoughts are awful killers               
Leave my head, you can’t deny               

Need the words, I need some power               
But to hear that it’s ok               
Who you are, my friend or lover,               
Who can carefully to say?               

Give me hand, you should be better               
Have you got the working plan?               
Where you are it doesn’t matter               
Are you better than I am?    
 
               
11.08.2006


«Кто-то, Чтобы Спасти Меня»

Еще раз, чтобы искупаться в тишине…               
Я не беспокоюсь о том,
Что ложно, а что есть наука,
И как лучше потратить время.

Разочарование, другие чувства
Используют возможность уйти навсегда.
Просто мысли – ужасные убийцы,
Уходите, вы бессильны остаться.

Нужны слова, мне нужна чья-то поддержка,
Чтобы слышать, что все хорошо.
Кто ты, мой друг или избранник,
Что способен заботливо говорить?

Дай свою руку, ты должен быть лучше.
У тебя есть грандиозный план?
Неважно, где ты находишься.
Ты должен быть лучше меня.