Я упала в твоi очi

Мила Льева
Я стояла на краю.
Я у очі твої впала,
Що робити я не знала,
Я любов на дні очей твоїх сховала.

Я сховала і забула.
Наче знала все й не знала.
Ти збагнув і я збагнула,
Я у очі твої впала.

Я там є і до тепер
І вертатися не хочу.
Світ навколо нас завмер,
Коли я упала в твої очі.

Я стояла на краю.
І упала в твої очі,
Що робити я не знаю,
Я вертатися не хочу.