Твоi очi

Мила Льева
Твої очі — два озерця.
Упаду в них і втону!
До твого іду я серця,
Я іду на глибину.

Втопилося серце в жалю
І вже не болить,
Не щемить, не німіє.
Люблю я тебе,
Чуєш, - люблю,
Бо по іншому я не умію.