Я мрiю обняти тебе все життя

Александр Вилд
Я мрiю обняти тебе все життя.
Ти цього не помiчаєш.
Така, мабуть, доля людського буття,
Коханням моїм легко граєш.
В розлуцi я завжди за тебе молю,
I очi цiлую блакитнi.
З роками тебе я ще бiльше люблю,
I стан твiй, i руки тендiтнi.