Я вже не повiрю...

Борис Смыковский
Я вже не повірю,
Коли мені скажуть, що вчора
Ходив по воді, не мокнучи,               
                новий Христос. 
Я вже відговів
Болючістю схожих історій.
Бо бродить давно,               
                і стукає в серце нам Бог.
Іржаві замки
Колише, поскрипує вітер.
Ми любим себе
                і смалим свої каганці
Стражданням своїм,      
Ми тішимось нишком мов діти...
Та падають знов
                ті двері у когось в кінці,
І вільна душа,
І  серце для щастя відкрите,
Та тільки лиш мить
                залишиться часу тоді.
Все далі твій гість.
У двері несе мертвим листям...
Він мимо пройшов.
                І тільки круги по воді.