Бузкове щастя

Форнит
Коли вітром мацає зап’ястя
Осінь - гомінка стара мадам,
Бачу я у снах бузкове щастя,
Те, що я втрачаю по часткам.

Бачу щастя у бузкових квітках,
Ніби на спідниці у весни.
Щастя те, що нам здавалось літом,
Те, що раптом загубили ми.

Ті весняні сни бентежать мрії,
Серце в грудях виростає знов,
Бо приходить тихо в світ надії
Незрівнянна бузкова любов...