Зазирни в мо оч

Екатерина Ярошенко
Зазирни в мої очі кольору янтаря,

Придивися ще ближче. Бачиш - це я.

Так, змінилась, коханий. Стала інша тепер.

Світлий янгол кохання між нами помер.



Не живу я в тім світі, де розруха і жаль.

Я пішла до небес... І без тебе, нажаль...

У тім світі, де ти - то мені забуття,

А тепер, у ночі, в мене інше життя.



Не побачимось ніколи. Така доля в нас.

Скоро щезну з цього світу. Не повернеш час...

Стану полум'ям від свічки, піснею дощу.

Вітер стане тим коханням, про яке мовчу.



Ти не віриш... То й не вір, але я піду

І в своєму світі ночі спокій я знайду.

Сумно, боляче... Так треба. Я себе знайшла.

Хочеш все назад вернути? Пізно. Я пішла.