Я помираю за тебе

Екатерина Ярошенко
Так боляче на серці, так горить.

Душа моя на небо відлітає,

А серце помирає і кричить:

"Коханий, за тебе помираю!"



І ти, такий засмучений стоїш...

Ти дивишся на мене і не знаєш,

Чому не сам до раю полетиш,

Чому мене так рано поховаєш?



Не плач за мною, любий, не сумуй.

З тобою буду вічно, я це знаю.

Мою любов до себе ти відчуй...

Коханий, за тебе помираю!



Я буду зіркою твоєю у житті,

Супуткиком твоїм. Скажи "Кохаю!"

Сказав... Сказав... Спасибі, любий мій

За тебе свої очі закриваю.