Море

Екатерина Ярошенко
Мабуть, найкращим скарбом

В світі нашім є море,

І можна тим співчувати

Хто не бачив морських просторів.

Як гарно на сонці хвилі

Б\'ють об каміння на пляжі

Із силою диких коней,

Які рвуться додому з упряжі.

Як гарно в ясну погоду

З круч споглядати на море.

Ніби блакитним шовком

Вкрили лани просторі.

"Беліссімо" - скаже маестро,

"Як гарно" - скаже поет,

Як море око чарує

Силою дивних тенет.