Думки

Екатерина Ярошенко
Як же невплинно біжить час,

Вже, ніби, і немає нас

Вже, ніби, інший світ...



Ось я над прірвою стою.

Здається, мить і я стрибну,

Та ось раптовий зліт...



Дивлюсь на небо, місяць там

Щось шепотів моїм вустам,

Немов любові цвіт...



Вже, ніби, день, а я ще сплю,

Здається, чулося "Люблю"...

Та ні. Думок політ...