Бажання

Бенджамин
D Em
Я хотів би, щоб тривала зима
Bm A D
Щоби падав ще сніг і не танув швидко лід
Em
Ти б хотіла, щоб настала весна
Bm A D
Щоб зігрілась земля і з’явивсь фіалок цвіт.
Em
Він хотів би щоб не дули вітри
Bm A D
Щоб не гнули дуби і не зносило дахів
G
Тільки капітан вже дуже хотів
Bm A D
Щоб його вітрильник знову плив.

Приспів:
D G Bm A
Ми усі собі бажаємо чого самі не знаємо
D G Bm A
Ми усі собі бажаємо чогось незвичайного
D G Bm A
Ми усі чогось бажаємо і рідко помічаємо
D G Bm A D
Те що так давно шукаємо – воно у нас вже є.

Я хотів би, щоб пролили дощі
Щоб змочили степи і земля дала свій плід.
Ти б хотіла, щоб світило завжди
Щоб промінням весни сонце зігрівало світ.
Ми б хотіли бути разом завжди
Щоби поруч іти і не знати нам журби.
Всі хотіли щоб був мир на землі
Але знов виходить як завжди.
Приспів,

Em Bm A
І якщо повіриш ти у це,
Em Bm A
Зрозумієш відповідь на все.
Em Bm A
І одного дня вже сам Творець
Em Bm A D
Сповнить всі бажання твого серця. Тільки вір
G Bm
Що життя то є шлях
A D
по якому нам потрібно йти
G Bm
До мети, до бажань
A D
і нарешті я все зрозумів:
приспів.