Ти будеш моiм? тихим прихистком

Оксана Сергиенко
Ти будеш моїм тихим прихистком?
                І моєю стіною?
Я хочу пограти у хованки
                Із самою собою.
Відріж на сніданок дві скибочки
                Від осінньої ночі.
Цей ранок із хмар намалює нам
                Візерунки пророчі.

Упасти, і миттю забутися
                У кайданах обіймів,
Пірнути і не повернутися
                Із твого сновидіння.
Цілунком твоїм не напитися -
                Можна лиш потонути.
Хотіла б тобі я наснитися,
                Та не можу заснути.