Цукерка з перцем

Мила Кирилюк
Не беріть мої слова до серця,
Бо вони введуть вас у оману…
Знаєте ж, що я – цукерка з перцем…
Просто інколи, як цукор, тану.

Іноді вам хочу пожалітись…
Бо жалі стискають мені серце.
Жінка я, тож нікуди подітись,
Але знайте: я – цукерка з перцем…