Впаде той бiлий снiг...

Борис Смыковский
Впаде  той білий сніг
                з самого рання.
Невже     любов була?               
                Невже остання?
Той сніг запорошить               
                осінні квіти,
Їх буде колисать,
                гойдати вітер.
Нема спокою нам,
                немає спину,
І в небо полетить
                душа нестримно.
Не буде, може, нас
                уже не буде,
Впадуть сніги віків
                на серце, груди.
І тільки білий щем,
                осінні квіти
Згадають нас іще,               
                минуле   літо