Кандидату в президенты

Абракадабр
Поётся на мотив известной украинской песни

Біля хати не рубай тополю –
Може та тополя – твоя доля!
Не ламай у курника калину –
Може то судьба твоя єдина.

Не ламай у курника калину,
Краще, брате, люльку запали!

Ой не ріж свинюку біля тина –
Може – твоя жінка та скотина!
Не дави зміюку у підпіллі –
Може – теща то ховає зілля.

Не чіпай ти їх – хай йдуть до біса!...
Ну, хіба-що - трохи пілюлей!

Ой, козаче, не стріляй у птаха!!
Може то твій кум – то не вбабахай,
куму в сраку зайву жменю дробі,
Краще вже зміюку задави!

Куряче гівно й махорку сразу
В самогон не пхай – дійдеш до сказу,
І гаплик тополі і калині,
Жінці, тещі, куму – всім гаплик!

А якщо дурний, та будеш пхати –
По тобі почнуть чорти стрибати,
Копиттям тобі поб`ют всю харю;
Виб`ють вроду, совість та мізки.

Зміниш колір, та почнеш брехати,
Та ногами* не своє хапати
Та до влади дертися – тоді вже
Не тополі – всім тоді гаплик!

* Ющенко утверждал, что "ці руки нічого не крали"