Життя. укр

Алина Бычкова
Десь за рогом тебе життя чекає
Збиратись треба у далеку путь.
Туди, де сонце день-у-день сідає,
Туди, де світ таїть велику суть.
Нема коли думки свої читати,
Зірки все знають здавна наперед,
Останній лист лиш треба відіслати
І рухатись за мрією вперед.
Життя прожити треба, як хвилину,
Щоб це була хвилина вічно молода,
І не дивитись ось на цю пір'їну,
Що пада долі і у вічності блука...
Живи з надією у серці й смутком,
Але щоб смуток радості нерівним був.
Живи так, наче раннім незабудком
Ти кожен день життя собі здобув.