Давненько...

Михаил Мишурис
 И впрямь давненько не публиковал я всякого рода СЛОВЕСА.
 Возобновляю.
***********************

 Мимикризис
 
 Инкриминал

 Эксгумаксимум

 Кишмиринтухлый
 
 Митрополип

 Невзлюбовь

 Пищевареник

 Мультипликуцый

 Ассимилиция

 Мехопанорама

     и т.д.