Право жити

Фиалкора Микитенко
;Не зрозуміло хто ми в часі цім:
Чи андрогіни, чи гермафродити.
Ви не вважайте нас чимось чужим,
Так як і ви ми маєм право жити.

Так само вміємо страждати і кохати,
Жити по-справжньому та щиро,
А нас все хочуть кинути за грати,
Хоч ми завжди хотіли лише миру.

Хотілу миру й світла, щоб без болю,
Нарешті взяти від життя одне -
Можливість просто нам бути собою.
Ми молимо, най ваша злість мине!

Copyright ©Fialkora Mikitenko