Що мен! робити

Евгения Зайцева Кириченко
Кажете я вас забула...
Ні мій котику,ні,ні!
Обіцяю,поцілунки
Будуть,будуть цілі дні.
Та не бійтесь-вас кохаю
Палко,палко до нестями...
Боже мій,та що-ж робити-2рази
Мені з цими женихами?!
Боже мій,ну що робити-2рази
Мені з цими женихами?!


ПР

Стежка в"еться,в"еться стежка,
Як шовковая хустина.
Чи потрібен він мені,
Чи потрібен він мені?
Ти скажи,скажи калина!


А я вільна та весела,
Досі милого шукаю.
Хочу так я полюбити,
Щоб гули дерева в гаю!
Ну,а якщо знайде іншу?..
З цимось треба щось робити.
Стану довго вибирати-
Буду в дівках вік ходити!
Бо я як до вибираюсь-
Буду в дівках вік ходити!

ПР

Стежка в"еться,в"еться стежка,
Як шовковая хустина.
Чи потрібен він мені,
Чи потрібен він мені?
Ти скажи,скажи калина?!