Иннокентий Флик. Обними меня тоскою своей...

Глеб Ходорковский
       обними меня тоскою своей
       песней грустною обними
       перейми душу мою перейми
       на моём полупути к солнцу
       перейди ноженьками перейди
       воды солёного моря
       одиночество льётся песней
       перейми меня перейми...

           *   *   *

Иннокентий Флик

обійми мене тугою своєю
піснею тужливою обійми
перейми душу мою перейми
на шляху до сонця напівдорозі
перейди ніженьками перейди
води моря солоного
лине пісня самоти
перейми мене перейми

    Если честно, то здесь больше переписано, чем переведено. В русском языке перейми тоже имеет место быть. Ну, не перехвати же...