Мiй рiдний Батьку...

Тарас Басюк
Мій рідний любий Батьку
Я вами від душі пишаюсь
Для вас примірним сином
Я бути намагаюсь

І хай не заслужив я
Усіх ваших заслуг
Для мене ви навіки
Найкращий в світі друг

Для мене ви опора
Підтримка в кожну мить
Від бід закрита штора
Коли в душі болить

Я вас люблю рідненький
Я поважаю вас,
Вклоняюсь вам низенько
Ваш рідний син Тарас!