O co chodzi - польский язык

Юлия Грандовска
O co chodzi?  (польский язык не точен в печати в данном случае)

O co nam chodi?
Co nas zawodzi?
Jasne - mniemanie,
opinia, zdanie,
ktore nas tycza.
Bo serce byczy,
nie mogac mowic,
niby niemowle
bez matki ciepla -
na ktora czeka