***

Степаненко Василь
*
Потік молочний ніжить валуни,
Сором’язливість
Водорості вкрили,
Листок-метелик
Місце теж знайшов.


*
Поток молочный нежит валуны,
Стеснительность
Водоросли укрыли,
Листик-мотылёк
Место также нашёл.