Аленький цветочек

Лариса Лорнет
Мій програвач,
Я не компакт!
І не десант!
Дивись, не плач.
Я - твій Еней!
Я - com.ua!
Мій програвач,
Що ж, НЕБО-РАК,
Міць влади – фак-т!
Дивись, не плач!
Гаптують з НАС
Кумач-строкач,
Мій програвач!
 
А діти
      хотіли лиш жити!
Не тліти,
      а справді радіти життю,
щоб після довкола лишити
не тільки ці надто яскравії
         квіти...

Ма! КЛЕРКИ  довкола...
Ма! Зеленії  кола.
Ма! Зойки... і знову
Мак... Мак... Мак...
       Ма...