Як студент

Михайло Комаров
Той, хто каву п'є вночі,
Й щось читає на печі,
Або сидячи в квартирі,
Все стругає олівці.
Потім пише, знов стругає.
Щось в перерві почитає,
Якщо їсть,  то їсть він мало.
Зуби чистить забуває.
Тому ручкою виймає
Він з зубів шматочки сала.
Вранці світло вимикає,
На годину спать лягає.
Прокидається, їсть, далі
Він іде собі на пари.