Розлучення

Алла Любарец
Присвячую батькам.


 Поганий був настрій,
зіпсований вечір.
Уходив коханий,
збирав свої речі.

 Залишив назавжди,
щоб вже не вертатись,
Огидно брехати-
Є шлях скористатись.

 Йому все набридло...
і лагідні очі
Він вже не побачить
осінньої ночі.

 Ласкаві вуста до ньго
не торкнуться,
Бо тіло ,душа та любов
відгорнуться.