Ci Sny

Валео Лученко
Ці сни - з того берега.
Його не бачу.
Лиш знаю він є десь,
напевне, він є...
Я вчусь розуміти ці натяки,знаки,
я вчуся читати оці письмена,
які залишають птахи на снігу...
Скоцюрблені лапки багато не пишуть,
але того досить
для тих,
хто баченим снить,
хто слухати вміє,
на шибочку дише
і разом з морозом
малює на ній...