Сасну яшчэ хоць крыху я

Анатоль Кудласевич
              "Прасторы дзікія са сну"
                Кастусь Цвірка

Прасторы дзікія САСНУ.
Перасмакчу яшчэ хоць крыХУ Я.
Я БУду ветлу і сасну
Грызці, мо стане ліпаю.