Настрiю погано

Михайло Комаров
Настрій:
Мені погано, як поганці.
Не ваблять ні пісні, ні танці.
Все після того, як з'їв день.
На смак він був, як якийсь пень.

Лікар:
Ви намагались чистить зуби?
І чи помили з милом губи?

Настрій:
Ні, губи, лікарю, не мив.
Я вдома мило загубив.

Лікар:
Тоді купіть новеньке мило,
Щоб було миле, мильне діло.

Настрій:
Тепер я знаю, що робити:
Удома мила не губити.