Життю за все подяка

Лидия Филимонова
 Іду на зустріч і творю,
можливо взнаю досконалість.
і всім тепло дарую,
посмішка друга-це реальність.
 Іду на зустріч і творю,
по серцю вибрала дорогу,
і птахом завжди я парю,
не до душі мені тривога.
 Іду на зустріч і творю,
життю за все подяка,
стежину квітами стелю
Людяність-для всіх ознака!!!